Warm he....

Warm he?

Je hoort het overal, waarom is het zo oververhit en waarom koelt het niet af?

Nu zal ik je vertellen dat het een beetje begint af te koelen.

Dan heb ik het natuurlijk over de woningmarkt en niet over de temperaturen in Nederland, want als ik het weerbericht mag geloven blijft het voorlopig nog wel warm. Over welk onderwerp het ook gaat (klimaat, stikstof, de huizenmarkt, het minimumloon, enz.), wat voor de een voordelig is kan voor de ander nadelig zijn.

Ook binnen

Hierboven ging het al even over de temperaturen in Nederland. In de zomer is het buiten te warm en in de winter te koud. Binnen in de woning kan dat ook het geval zijn, maar daar zijn gelukkig wel weer oplossingen voor. Wanneer je woning energielabel D/E/F heeft dan betaal je hier vaak meer energiekosten voor dan in een A/B/C woning. Ik heb zelfs verhalen gehoord van mensen die meer dan 700 euro per maand betalen aan energie voor een tussenwoning met 4 personen. Dat is 8.400 euro per jaar!

De meest gehoorde oplossing hiervoor is verduurzamen. Maar heb je wel eens nagedacht over verhuizen? Als je op dit moment al een eigen woning hebt dan is de kans groot dat je overwaarde op deze woning hebt en dat je voor hetzelfde geld per maand naar een energiezuinigere woning kan verhuizen (waardoor je weer bespaart op de energiekosten). Klinkt dat allemaal duur?

Goed nieuws, slecht nieuws

Het slechte nieuws.... Het is inderdaad niet goedkoop en veel geregel. Het goede nieuws is.... Wij kunnen je in heel veel zaken ontzorgen en begeleiden. Wij bieden ons 1e gesprek altijd gratis en zonder verplichtingen aan zodat wij de cijfers voor jullie inzichtelijk kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken. En vaak komt het er op neer dat ons 1e gesprek niet alleen gratis is, maar de start van een maandelijkse besparing, meer woongenot en/of meer spaargeld op de rekening!


        Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis advies     
Reactie plaatsen

Ontvang onze updates en blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en tips? schrijf je dan nu in voor onze updates. Je kunt je altijd elk gewenst moment weer makkelijk afmelden.