Financiering

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat.
Hypotheek rente percentage

Scherpe Rentes

Tot 30 jaar vast te zetten

Snelle verwerking

Al binnen 1 werkdag* antwoord

De Dynamic verhuurhypotheek

Dynamic is een relatief jonge speler als aanbieder van verhuurhypotheken. Dynamic wil met haar verhuurhypotheken en acceptatie proces een voorbeeld zijn voor de financiële sector. Wanneer jij je plannen duidelijk in beeld hebt, wil Dynamic snel voor je kunnen schakelen. Bij dynamic kun je als particulier prima terecht, dus wanneer jij je eerste, tweede derde of vierde huis wilt aanschaffen voor de verhuur kunnen wij voor je scnel en relatief eenvoudig aanvragen. Het proces ver loopt soepel zodat je meteen weet met welk bedrag je op zoek kunt gaan naar de juiste woning om te verhuren.  

De belangrijkste voorwaarden van Dynamic Verhuurhypotheken:

  • Aflossingsvorm

Je kunt met je Dynamic Verhuurhypotheek kiezen uit drie verschillende aflosvormen. Lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Je mag deze verschillende aflosvormen combineren. Wanneer je kiest voor aflossingsvrije hypotheek dan mag dit tot maximaal 50% van de marktwaarde in verhuurde staat.

  • Gegarandeerde rente

Je hebt recht op de rente die geldt op de dag dat jouw aanvraag bij Dynamic is ingediend. De rente zal niet wijzigen op de dag van passeren als de dan geldende rente hoger of lager is. Om gebruik te maken van de rente in de garantieverklaring moet deze binnen 3 weken door Dynamic ondertekend ontvangen zijn. De geldigheidstermijn is 4 maanden.

  • Huurinkomen meerekenen

Als je al verhuurde woningen in bezit hebt worden de huurinkomsten minus de financieringskosten en exploitatiekosten (=20% van de ontvangen huur) meegeteld om je maximale ruimte voor de hypotheek mee te rekenen.

  • Kamerverhuur toegestaan

Dynamic vindt kamerverhuur prima als minimaal één familielid tot en met de 2e graad huurder is. Uit het taxatierapport moet blijken dat de benodigde vergunning voor kamerverhuur aanwezig is. je kunt dus investeren in een studentenwoning voor je (klein)kind die samen met medestudenten huur betalen. Nederland komt zo’n 40.000 studentenkamers tekort, dus daar liggen kansen!


Wil jij dit ook? Maak nu een gratis en vrijblijvende afspraak!