Starten op de woningmarkt?

Begin goed en ontvang ons e-book!

Alle informatie die jij nodig hebt, inclusief dé 9 tips van Ferdy onze hypotheekspecialist.

"Als starter is het onmogelijk om een huis te kopen"

Onzin!

Het is een zin die vaak gezegd wordt, maar in het e-book leren we je dat het wel mogelijk is een huis te kopen als starter!

Voorbereiding is het halve werk! Laat je daarom goed informeren over alle mogelijkheden en voordelen voor starters zoals:

  • De starterslening
  • Geen overdrachtsbelasting voor starters
  • Het inkomen van je partner telt ook mee

Het kan best lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de volgende vragen hebt:

  • Welke hypotheken zijn er allemaal?
  • Hoelang moet ik de rente vastzetten?
  • Moet ik een vast contract hebben?
  • Moet ik overbieden?

Er zijn waarschijnlijk nog veel meer vragen waar jij antwoord op wilt. In het e-book leggen we uit wat er allemaal bij komt kijken als je je eerste huis gaat kopen. 

Na het lezen van het e-book weet jij:

alle termen en  begrippen die er zijn en wat ze inhouden

alles over de verschillende hypotheekvormen die er zijn inclusief speciale starters regelingen

de kosten van een hypotheek, hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten zijn

alles over aankoopbegeleiding en de te nemen stappen voor de beste start

Ontvang nu het e-book!

Maak kennis met onze starters specialist!

Ferdy de kwaadsteniet

Als hypotheekspecialist vind ik het erg belangrijk om jou goed te informeren bij het afsluiten van een hypotheek. Ik wil dat je met een goed gevoel de deur uit loopt en geen vragen meer hebt, of als er toch nog vragen zijn de drempel laag is om deze vragen nog te stellen. Vandaar dat ons eerste gesprek altijd gratis en er ook geen kosten worden gerekend voor de vragen achteraf!

Ik vind het leuk om jouw wensen, waarvan jij misschien denkt dat het onmogelijk is, waar te kunnen maken. Ben jij bijvoorbeeld een starter in deze woningmarkt, dan help ik je ook graag door middel van aankoopbegeleiding. Ook als jij zzp'er bent of werkt via een uitzendbureau zijn er vele mogelijkheden. Ik denk graag met je mee! 

Ik ben er van overtuigd dat er vaak veel meer mogelijk is dan je waarschijnlijk denkt en zoek graag samen met jou naar beste oplossing!

Over ASK Advies


Wij vinden het heel belangrijk dat mensen goed worden geholpen bij een van de grootste aankopen van hun leven: een huis. En dat je goed en duidelijk uitgelegd krijgt welke hypotheekopties er zijn. De voor- en nadelen moeten duidelijk zijn, zodat je een besluit kan nemen waar je zelf volledig achter staat.

Wij kijken geheel vrijblijvend en gratis wat de best passende mogelijkheden zijn voor jou. Zo zoeken we voor iedere situatie de allerbeste hypotheekoplossing!


'Ik kan je beloven dat we altijd duidelijk, eerlijk en onafhankelijk advies geven!'


Michael Monden - Eigenaar ASK-Advies

 

Ontvang nu ons e-book starters