Stage: Content- & Online Marketeer

Ask Advies profiel

Ask Advies is een jong, dynamisch bedrijf met ervaren mensen en tomeloze ambitie. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk adviseren en helpen we starters, over-sluiters en (beginnende) vastgoedbeleggers aan de beste oplossing voor hun situatie.

Die advisering gaat regelmatig verder dan alleen het hypotheek advies. Wij denken ook graag mee als het gaat om aankoopbegeleiding, deal sourcing en/of advies rondom verzekeringen en dergelijke.

Ask Advies is een informele en platte organisatie met een gezellige werksfeer. Er wordt hard gewerkt, mét ruimte voor een lolletje op z’n tijd. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je functie in te vullen, uiteraard verwachten we daarvoor zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel van jou.

Jouw rol als Content Marketeer

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de marketing uitingen van Ask Advies en Ask Vastgoed. Je denkt mee over de (online) marketing acties en krijgt de ruimte om een eigen voorstel uit te werken. Je schrijft mee aan relevante content voor de website en social media. 

Voor Ask Vastgoed werken we aan een online advies community. Jij bent een actieve moderator op het forum en ondersteunt bij het aanmaken van webinars, cursussen en dergelijke.Heb je ideeën om de marketing processen op kantoor te verbeteren? Ook dan luisteren we graag naar je voorstellen.


Dagelijkse werkzaamheden

Meewerken aan marketing acties

Ondersteunen bij strategische marketing sessies

Maken van (online) content voor de website
Maken van (online) content voor social media
Moderator zijn voor onze online community

Maak nu een afspraak 

voor een kennismaking!

Een gemiddelde dag:

Een gemiddelde dag begint met een goede kop koffie of thee. Dan nemen we kort de tijd om binnen het team de actueel lopende dossiers en eventuele knelpunten door te lopen. Dan wordt het tijd voor de mailbox. Je handelt de inkomende mail af, en checkt de status van het webinar opname schema. Je schakelt met onze producer over de opname dag en bereid deze vast voor.

 

Lunch is bij ons ook goed geregeld. Vlak in de buurt van kantoor zit een broodjeszaak, een supermarkt en een goede warme bakker. 

 

’s Middags werk je verder aan je eigen voorstel voor een marketing actie. We mogen weer offline bijeenkomsten organiseren en je hebt een steengoed idee voor een cursus op locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijfspand. Je overlegt met de hypotheek adviseurs wat zij belangrijk vinden aarde gewenste doelgroep en verwerkt dat in je voorstel. 

Tussendoor neem je telefoontjes aan en ondersteun je de collega's van de binnendienst. Zo leer je de klantprofielen goed kennen en kun je deze gebruiken in je content die gepland staat voor morgen en in je afstudeeronderzoek.

Functie eisen:

HBO werk- en denkniveau, bijvoorkeur op media, marketing en/of communicatie gebied

Ambitie en drive om succes te behalen binnen het vakgebied

WFT-Basis certificaat* (of de bereidheid om deze vóór je start bij ons, te halen)

Arbeidsvoorwaarden

Voor niets gaat de zon op, maar bij werken hoort uiteraard een passende beloning.  Ook bij een stage!

Die kun je bij ons dan ook verwachten. Wij bieden een marktconform vergoeding, een prettige werksfeer, goede bereikbaarheid met de auto (gratis parkeren in de buurt) en het OV, gezellige vrijdagmiddagborrels, én nu het weer kan: legendarische teamuitjes!

Startdatum: vanaf begin september

We geven je graag de mogelijkheid om werkervaring op te doen naast je afstudeeronderzoek. En wanneer het voor beide partijen goed bevalt, maken we graag ruimte voor je in ons team na je afstuderen!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Klik dan op de knop “'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
arrow_drop_up arrow_drop_down