Stage: Content- & Online Marketeer

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij vaktermen zo uitleggen dat iedereen het begrijpt? Vind je het organiseren van events leuk? En wil jij jouw talent op een commerciële manier inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 

Als stagiair content- en online marketeer bij ASK-Advies ondersteun jij de eigenaar Michael, met het schrijven van teksten en online marketing. Je voorziet onze website, nieuwsbrieven, e-books van duidelijke content. Kennis van hypotheken is echt niet nodig.

Als online marketeer ga je aan de slag met ons online marketingprogramma, gericht op het generen van leads. Hiervoor hebben wij een uitgebreid pakket aanschaft dat volledig gericht is op optimalisatie van website, social media en e-mailmarketing.

Het is jouw taak om de verschillende systemen te optimaliseren en (online)campagnes te ontwikkelen en uit te voeren. Je zal hiervoor ook een maandelijks campagne budget ter beschikking krijgen.

Tevens zal je diverse live events organiseren.

Dagelijkse werkzaamheden

Meewerken aan marketing acties, zoals events en webinars

Ondersteunen bij strategische marketing sessies

Maken van (online) content voor de website
Maken van (online) content voor social media
Moderator zijn voor onze online community

Maak nu een afspraak 

voor een kennismaking!

Een gemiddelde dag:

Een gemiddelde dag begint met een goede kop koffie of thee. Dan nemen we kort de tijd om de lopende acties en campagnes door te nemen. Dan wordt het tijd voor de mailbox. Je handelt de inkomende mail af, en checkt de status van het webinar, schaaft de mailfunnel bij, update een pagina op de website en maakt een paar posts voor social media.  

Lunch is bij ons ook goed geregeld. Vlak in de buurt van kantoor zit een broodjeszaak, een supermarkt en een goede warme bakker. 

’s Middags werk je verder aan je eigen voorstel voor een marketing actie. We mogen weer offline bijeenkomsten organiseren en je hebt een steengoed idee voor een cursus op locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijfspand. Je overlegt met de hypotheek adviseurs wat zij belangrijk vinden voor de gewenste doelgroep en verwerkt dat in je voorstel. 

Tussendoor neem je telefoontjes aan en ondersteun je de collega's van de binnendienst. Zo leer je de klantprofielen goed kennen en dat kun je weer gebruiken in je content die gepland staat voor morgen.

Wat wij vragen:

Je schrijft foutloos Nederlands, sterker nog: je bent allergisch voor taal- en spelfouten

Basiskennis over SEO is een pré

Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Voor niets gaat de zon op, maar bij werken hoort uiteraard een passende beloning.  Ook bij een stage!

Die kun je bij ons dan ook verwachten. Wij bieden een marktconform vergoeding, een prettige werksfeer, goede bereikbaarheid met de auto (gratis parkeren in de buurt) en het OV (de bus stopt voor de deur!) , gezellige vrijdagmiddagborrels, én nu het weer kan: legendarische teamuitjes!

Startdatum: vanaf begin september

We geven je graag de mogelijkheid om werkervaring op te doen naast je afstudeeronderzoek. En wanneer het voor beide partijen goed bevalt, maken we graag ruimte voor je in ons team na je afstuderen!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Klik dan op de knop “'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!