Stage: (junior) hypotheekadviseur

Ask Advies profiel

Ask Advies is een jong, dynamisch bedrijf met ervaren mensen en tomeloze ambitie. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk adviseren en helpen we starters, over-sluiters en (beginnende) vastgoedbeleggers aan de beste oplossing voor hun situatie.

Die advisering gaat regelmatig verder dan alleen het hypotheek advies. Wij denken ook graag mee als het gaat om aankoopbegeleiding, deal sourcing en/of advies rondom verzekeringen en dergelijke.

Ask Advies is een informele en platte organisatie met een gezellige werksfeer. Er wordt hard gewerkt, mét ruimte voor een lolletje op z’n tijd. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je functie in te vullen, uiteraard verwachten we daarvoor zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel van jou.

Jouw rol als junior hypotheekadviseur

Bij ons doe jij tijden je stage ervaring op naar junior hypotheekadviseur. Om het vak te leren ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt de eerstelijns vragen, controleert de aangeleverde documenten en blijft betrokken bij een dossier vanaf binnenkomst tot levering.

Je werkt actief samen met onze hypotheekadviseurs om elke hypotheekaanvraag tot een goed einde te brengen. Je wordt vanaf dag 1 gekoppeld aan een van onze ervaren adviseurs die jou tijdens je inwerkperiode pro-actief begeleidt. Heb je ambitie en wil je op termijn zelf aan de slag als adviseur, bij ons krijg je alle ruimte om door te groeien. Heb je ideeën om processen op kantoor te verbeteren? Ook dan luisteren we graag naar je voorstellen.

Kom bij ons voor je afstudeerstage, dan haal je het maximale uit je stageperiode. Wij hebben je veel te bieden aan kennis en vragen daar een grote mate van zelfstandigheid voor terug.

Dagelijkse werkzaamheden

Afspraken maken met klanten
Hypotheekaanvragen tot een goed einde brengen

Veel bel- en mail contact met geldverstrekkers en klanten

Controleren van dossiers en documenten
Beantwoorden en afhandelen van vragen en klachten

Neem nu contact op voor je stageplek!

Een gemiddelde dag:

Een gemiddelde dag begint met een goede kop koffie of thee. Dan nemen we kort de tijd om binnen het team de actueel lopende dossiers en eventuele knelpunten door te lopen. 

Dan wordt het tijd voor de mailbox. Je handelt de inkomende mail af, en werkt de dossierstatus bij op basis van de documenten die zijn binnengekomen. Dan sluit je aan bij een afspraak die komt voor het inventarisatiegesprek. Je luistert mee en maakt aantekeningen zodat je achteraf het klantprofiel kunt opstellen en voorleggen aan de adviseur.

 

Lunch is bij ons ook goed geregeld. Vlak in de buurt van kantoor zit een broodjeszaak, een supermarkt en een goede warme bakker. 

 

’s Middags pak je een dossier op waar een uitdaging in zit om op te lossen. Samen met je adviseur zoek je naar de beste oplossing om de aanvraag succesvol te kunnen indienen bij de geldverstrekker. Vervolgens komt er een klant binnen die tóch nog wat vragen heeft. Je inventariseert de vragen, beantwoord waar je kunt, en legt de overige vragen voor aan je adviseur om te behandelen.

Ten slotte bel je binnengekomen leads voor het inplannen van afspraken.

Functie eisen:

HBO werk- en denkniveau, bijvoorkeur op economisch/juridisch gebied

Ambitie en drive om succes te behalen binnen het vakgebied

WFT-Basis certificaat* (of de bereidheid om deze vóór je start bij ons, te halen)

Pré: WFT vermogen

Pré: WFT hypothecair krediet

Arbeidsvoorwaarden

Voor niets gaat de zon op, maar bij werken hoort uiteraard een passende beloning.  

Die kun je bij ons dan ook verwachten. Wij bieden een marktconform salaris, een prettige werksfeer, goede bereikbaarheid met de auto (gratis parkeren in de buurt) en het OV, gezellige vrijdagmiddagborrels, én zodra het weer kan: legendarische teamuitjes!


Ben je op zoek naar een opleidingsplaats voor de functie van hypotheekadviseur? Of wil jij je laten omscholen? Neem dan vooral ook contact op. Wanneer het voor beide partijen goed bevalt, maken we graag ruimte voor je in ons team na je opleiding!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Klik dan op de knop “'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!