De RNHB verhuurhypotheek

De RNHB verhuurhypotheek is er voor de particuliere en professionele vastgoedbelegger. Verdien je met je verhuurde woningen niet meer dan 30% van je totale jaarinkomen, of blijven alle huurinkomsten bij elkaar opgeteld onder de €35.000? Dan ben je volgens RNHB een particuliere belegger.

Blijf je daar ruimschoots boven? Ook dan heeft RNHB een verhuurhypotheek oplossing voor jou. Als professionele vastgoedbelegger ben je ook van harte welkom, allen gelden dan andere tarieven.

Wil je zeker weten in welke categorie jij valt? Maak dan een vrijblijvende kennismaking bij ons. Als onafhankelijke hypotheekadviseur zijn we jou graag van dienst bij de keuze voor de juiste verhuurhypotheek..

Wat zijn de verschillen tussen een particuliere en professionele verhuurhypotheek?

RNHB heeft verschillende oplossingen voor verschillende vastgoed beleggers. Ben je een vastgoedbelegger met ambitie? Dan heeft RNHB de juiste voorwaarden en mogelijkheden met de RNHB vastgoedhypotheek:

  • Elk type beleggingspand kan gefinancierd worden, zoals woningen, studentenkamers, winkelpanden, kantoorpanden.
  • Verschillende aflossingsvormen: lineair tot 80% van de waarde, en aflossingsvrij tot 70%  van de waarde.
  • Overal in Nederland
  • Verbouwing kan met een bouwdepot meegefinancierd worden. Ideaal wanneer een pand of woning na renovatie flink meer waard wordt.

Bijzonder bij RNHB is dat zij ook verhuurhypotheken aanbieden voor zogenaamde combinatiepanden. Dan kan zijn een pand met een bedrijfsruimte beneden en appartement(en) boven. die bedrijfsruimte kan een kantoorruimte zijn, of een winkel, maar ook horeca zoals een restaurant. Of een pand dat kan dienen als bedrijfsverzamelgebouw, of een complex met meerdere appartementen of studentenhuis behoort tot de mogelijkheden. 

Daarnaast staat de RNHB open voor complexere transformaties. Denk dan bijvoorbeeld aan een kantorenpand dat is leeg komen te staan door Covid, en nu omgebouwd kan worden naar appartementen, of een studentenhuis. 

Bijzondere voorwaarden van de RNHB verhuurhypotheek:

Elk type beleggingspand is welkom

Verbouwingen, Splitsingen of Transformaties kunnen worden meegefinancierd.
Vastgoed in heel Nederland komt in aanmerking
Aflossingsvrij of Lineair Aflossen kan allebei

Combinatiepanden zijn ook mogelijk

Wil jij dit ook? Maak nu een gratis en vrijblijvende afspraak!