Kan ik deze woning kopen?

Heb je een huis op het oog?

Maak dan online een berekening of jij dit huis kunt kopen!


Extra informatie over het kopen van een huis

Extra mogelijkheden

Ben jij al een tijdje op zoek naar een huis of heb jij je droomhuis al gevonden? Bereken dan of jij dit huis wel kunt kopen. Het kan zijn dat je niet tevreden bent met de uitkomst van de berekening, maar misschien kunnen we daar nog wat aan doen. Deze berekening wordt namelijk gemaakt door een automatische tool. Dit betekent dat de computer geen rekening houdt met eventuele uitzonderingen waardoor er meer/ gunstiger geleend kan worden. Voor een situatie specifiek advies raden wij aan om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur.

Kies voor aankoopbegeleiding

Begeleiding bij de aankoop van je droomhuis is in de huidige huizenmarkt logisch en verstandig. Wij merken bij het geven van ons hypotheek advies dat er veel mensen onzeker zijn over het doen van een goed bod. Zeker wanneer het om de volgende droomwoning gaat. 

Om jou een steuntje in de rug te geven bieden we in combinatie met hypotheekadvies, aankoopbegeleiding bij het bieden en kopen van de nieuwe woning.

9 tips van Ferdy

  • Voorbereiding is key!!!
  • Kijk verder dan alleen een hypotheek bij de eigen bank
  • Ga veel huizen bezichtigen, zodat je feeling met de markt krijgt
  • Wees voorzichtig met bieden zonder voorbehoud
  • Goede begeleiding kost geld, maar kan je uiteindelijk een veelvoud hiervan besparen
  • Heb je een vooruitzicht om op korte termijn (binnen 6 maanden) meer te verdienen, dan is er soms nu ook al meer mogelijk
  • Als je gaat overbieden hoeft dit niet altijd uit eigen geld te worden betaald
  • Elke situatie is anders, niemand is hetzelfde, laat je dus vooral niet beïnvloeden door verhalen van mensen in jouw omgeving.
  • Laat een onafhankelijke adviseur (zoals ASK-Advies) naar het inkomen kijken, vaak is er meer mogelijk dan bij een online berekening of alleen jouw eigen bank.

Overtuigd? Bereken nu of jij jet huis kunt kopen

Direct berekenen

Bereken je maximale hypotheek!

Ben je nog aan het rondkijken naar huizen, maar weet je niet precies in welke prijscategorie je moet zoeken? Dan kun je hier een berekening maken van jouw maximale hypotheek!