Martine Buwalda-van PeltMartine

Interview met Martine Buwalda-van Pelt Commercieel medewerker binnendienst, 25 augustus 2022


Jij bent de steun en toeverlaat van klant en adviseur?  

"Ja, dat kun je eigenlijk wel zo zeggen. Als commercieel binnendienst medewerker begeleid ik zowel klant als adviseurs van de hypotheekaanvraag tot het passeren bij de notaris. En dat doe ik met veel plezier. Zo heb ik een keer bij een oudere dame die lichamelijk niet in staat was naar kantoor te komen de stukken bij haar thuis opgehaald. Zo kon het proces door. Ze was heel dankbaar."


Ridderkerk of Zwijndrecht?

"Ik ben vooral te vinden op kantoor in Ridderkerk. Daar werk ik maandag, dinsdag, donderdag en woensdag- en vrijdagochtend. Maar af en toe vinden jullie mij ook in Zwijndrecht hoor. Juist de afwisseling maakt het leuk."


Hoe woon je zelf? 

"Ik woon met mijn man en twee kinderen in een eengezinswoning in Papendrecht. Ik hou heel erg van klussen en stylen dus er gebeurt altijd wel iets bij ons in en rondom het huis. Onlangs hebben we met wat hulp zelf onze badkamer verbouwd. Een project waar ik erg trots op ben! We hebben eind vorig jaar onze hypotheek overgesloten om te profiteren van lagere maandlasten en daarbij ook een grote verbouwing te kunnen doen aan ons huis. De badkamer was daar onderdeel van."


Wat is jouw tip voor als je een woning wilt kopen? 

"Het is tegenwoordig best lastig om een woning te vinden die naar je zin is én ook betaalbaar. Laat je goed informeren over de mogelijkheden en kies voor begeleiding. Dat brengt je echt verder. Vaak heb je dan al een voorsprong bij de aankoop."  


Lees meer over aankoopbegeleiding