Hypotheek Adviseur met lange termijn visie

Ask Advies profiel

Ask Advies is een jong, dynamisch bedrijf met ervaren mensen en tomeloze ambitie. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk adviseren en helpen we starters, over-sluiters en (beginnende) vastgoedbeleggers aan de beste oplossing voor hun situatie.

Die advisering gaat regelmatig verder dan alleen het hypotheek advies. Wij denken ook graag mee als het gaat om aankoopbegeleiding, deal sourcing en/of advies rondom verzekeringen en dergelijke.

Ask Advies is een informele en platte organisatie met een gezellige werksfeer. Er wordt hard gewerkt, mét ruimte voor een lolletje op z’n tijd. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je functie in te vullen, uiteraard verwachten we daarvoor zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel van jou.

Jouw rol als hypotheekadviseur / financieel planner

Wij verwachten van onze hypotheek adviseurs een open en betrokken houding naar klanten en collega's. Onze klanten waarderen ons vanwege de heldere no-nonsense uitleg, persoonlijke adviezen en betrokkenheid bij elke stap van de afhandeling én de nazorg. 

Onze backoffice is goed geregeld, we werken met geautomatiseerde rapportages, goed werkende software en collega's met ervaring die je ondersteunen. Zo houd jij tijd en focus op het geven van het beste advies en verlenen van top nazorg. 

Heb je ambities om je verder te ontwikkelen, deel het met ons. Wij werken graag met toppers en stimuleren ontplooiing en ambitie. Een actueel thema voor ons is de toestroom van aanvragen naar financiële planning. Ben je een FFP gecertificeerde financieel planner en zou je een afdeling naar jouw inzicht willen opzetten? Kom dan vooral bij ons kennismaken.

Dagelijkse werkzaamheden

Kennismakingsgesprekken

Samenstellen van het advies

Voeren van adviesgesprekken

Opstellen van financiële plannen
Regelmatig contact onderhouden met klanten
Ben je financieel planner? Dan zijn we juíst op zoek naar jou! Kandidaten met het FFP certificaat hebben meer dan een streepje voor. 

Een gemiddelde dag:

Een gemiddelde dag begint met een goede kop koffie of thee. Dan nemen we kort de tijd om binnen het team de actueel lopende dossiers en eventuele knelpunten door te lopen. Na het afhandelen van de binnengekomen mail heb je een advies gesprek met een ondernemer die de overwaarde van haar woning wil gebruiken om een vastgoed portefeuille te starten. Na het gesprek, verwerk je je aantekeningen in het dossier.

 

Lunch is bij ons ook goed geregeld. Vlak in de buurt van kantoor zit een broodjeszaak, een supermarkt en een goede warme bakker. 

 

’s Middags werk je een financiële planning uit voor een ondernemersgezin die naast hun pensioenvoorziening fiscaal bewust willen schenken aan hun kinderen. Je werkt de verschillende scenario's uit en verstuurt het rapport met je bevindingen naar de klant zodat zij zich kunnen voorbereiden op het vervolggesprek.

Ondertussen werk je wat telefonische vraagstellingen af.

Aan het einde van de middag werk je aan het eerstvolgende webinar over "Voorbereid op je financiële toekomst" dat je gaat geven. Je maakt de presentatie op en werkt het verhaal uit. 

Functie eisen:

HBO werk- en denkniveau, bijvoorkeur op economisch/juridisch gebied

Ambitie en drive om succes te behalen binnen het vakgebied

Je werkt al minimaal 5 jaar in de financiële wereld

Up-to-date WFT’s: Basis, Vermogen, én hypothecair krediet

Pré: FFP - financieel planner

Arbeidsvoorwaarden

Voor niets gaat de zon op, maar bij werken hoort uiteraard een passende beloning.  

Die kun je bij ons dan ook verwachten. Wij bieden een marktconform salaris, een nette bonus structuur gebaseerd op klanttevredenheid, een prettige werksfeer, goede bereikbaarheid met de auto (gratis parkeren in de buurt) en het OV, gezellige vrijdagmiddagborrels, én zodra het weer kan: legendarische teamuitjes!

Reageren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Klik dan op de knop “'Solliciteer direct!" en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!